طرز تهیه مربای انگور بدون شکر

## مربای انگور خانگی، شیرین و سالم

آیا به دنبال یک مربای خوشمزه و در عین حال رژیمی هستید؟ مربای انگور بدون شکر یک گزینه عالی برای شماست. انگور به دلیل شیرینی طبیعی خود، نیازی به افزودن شکر ندارد و می‌توانید از آن یک مربای سالم و لذیذ تهیه کنید. در این مقاله، به بررسی خواص این مربای بی‌نظیر و روش تهیه آن می‌پردازیم.

## مربای انگور، گزینه‌ای مناسب برای همه

مربای انگور بدون شکر، به دلیل طعم دلپذیر و سهولت در تهیه، مورد توجه بسیاری از افراد، به ویژه خانم‌های خانه‌دار قرار گرفته است. این مربای خوش‌طعم، فاقد هرگونه شیرین‌کننده مصنوعی است و برای افراد عادی، افراد دارای رژیم غذایی و حتی بیماران دیابتی مناسب می‌باشد. البته، در مصرف آن نیز باید اعتدال را رعایت نمود.

مربای رژیمی - طرز تهیه مربای انگور بدون شکر

## فواید بی‌نظیر مربای انگور برای سلامتی

پیش از آنکه به طرز تهیه مربای انگور بدون شکر بپردازیم، بهتر است با خواص فوق‌العاده این خوراکی آشنا شویم. امروزه، بسیاری از افراد به استفاده از شیرین‌کننده‌های مصنوعی در تهیه مربا و شربت تمایلی ندارند، به خصوص افرادی که به بیماری‌هایی مانند دیابت مبتلا هستند. اما حذف کامل این چاشنی خوشمزه از وعده صبحانه برای بسیاری دشوار است. مربای انگور بدون شکر راه حلی مناسب برای این مشکل ارائه می‌دهد.

* فلاونوئیدهای موجود در انگور به بهبود سلامت خون و پلی‌فنول‌های آن به بهبود گردش خون و شل شدن رگ‌ها کمک می‌کنند.
* انگور سرشار از آنتی‌اکسیدان است و در پیشگیری از بیماری‌های مزمن موثر است.
* مصرف انگور و فرآورده‌های آن می‌تواند به بهبود عملکرد مغز و حافظه کمک کند و در مقابله با بیماری‌هایی مانند آلزایمر و زوال عقل مفید باشد.
* انگور حاوی ریزمغذی‌ها و عناصر غذایی متنوعی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
* رسوراترول، نوعی پلی‌فنول موجود در انگور، خطر ابتلا به سرطان پستان را در زنان کاهش می‌دهد.
* آنتی‌اکسیدان‌های انگور باعث به تعویق افتادن روند پیری و افزایش سلامت و درخشش پوست می‌شوند.
* این مربا دارای خواص ضد التهابی است.
* معمولاً از انگورهای شیرین و بدون هسته مانند انگور کنکورد، انگور کشمشی و انگور رازقی برای تهیه این مربا استفاده می‌شود.

## طرز تهیه مربای انگور بدون شکر

### مواد لازم:

* انگور شیرین بدون هسته
* گردوی خرد شده
* دارچین یا هل

### دستور پخت:

1. انگورها را شسته و دانه کنید.
2. انگورها را در قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
3. نیازی به اضافه کردن آب نیست.
4. درب قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید تا انگورها آب بیندازند.
5. اجازه دهید انگورها با حرارت کم بجوشند و له شوند تا آب آنها کاملاً تبخیر شود.
6. مرتباً هم بزنید تا مربا ته نگیرد و در تمام مراحل پخت، درب قابلمه بسته باشد.
7. وقتی انگورها تغییر رنگ دادند و آب آنها کشیده شد، دارچین یا هل (ترجیحاً چوب دارچین یا دانه هل برای جلوگیری از تغییر رنگ مربا) را اضافه کنید.
8. مربا را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، گردوی خرد شده را اضافه کنید. مربا را در ظرف شیشه‌ای دربسته و در یخچال نگهداری کنید.

## نکات کلیدی برای تهیه مربای انگور بی‌نظیر

* برای نگهداری طولانی مدت مربا، از ظروف شیشه‌ای تمیز و کاملاً خشک استفاده کنید و آن را در یخچال نگهداری نمایید.
* اگر مربای شما پس از پخت کمی آبکی بود، نگران نباشید، زیرا پس از سرد شدن غلیظ‌تر می‌شود.
* برای تهیه مارمالاد انگور، می‌توانید انگورها را له کنید.
* برای حفظ رنگ شفاف و زیبای مربا، پس از خاموش کردن حرارت، چند بار آن را هم بزنید.
* حتماً از انگورهای شیرین و بدون هسته استفاده کنید، زیرا در این مربا از شکر استفاده نمی‌شود.
* به هیچ وجه در تهیه این مربا آب اضافه نکنید.

مربای انگور - طرز تهیه مربای انگور بدون شکر

## پرسش‌های متداول

1. **ماندگاری مربای انگور بدون شکر چقدر است؟**

به دلیل عدم استفاده از شکر و مواد نگهدارنده، ماندگاری این مربا در یخچال حدود یک تا دو هفته است. برای افزایش ماندگاری می‌توانید در حین پخت، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید. آبلیمو باعث ژله‌ای شدن مربا و جلوگیری از رشد باکتری‌ها می‌شود و می‌تواند ماندگاری آن را تا دو هفته افزایش دهد. همچنین، گرفتن کامل آب مربا در حین پخت و پخت آرام و طولانی نیز در افزایش ماندگاری آن مؤثر است.

2. **آیا می‌توان این مربا را در رژیم لاغری مصرف کرد؟**

مصرف مربای انگور رژیمی به تنهایی باعث لاغری نمی‌شود، اما چون قند طبیعی دارد می‌تواند جایگزین مناسبی برای شیرینی‌جات ناسالم در رژیم لاغری باشد و به کنترل هوس شیرینی کمک کند.

3. **چه نوع انگوری برای تهیه این مربا مناسب است؟**

برای تهیه مربای انگور بدون شکر، بهتر است از انگورهای شیرین و بدون هسته مانند انگور کشمشی، انگور سیاه، انگور رازقی، و انگور کنکورد استفاده شود. انگورهایی با هسته و پوست کلفت و طعم ملس برای این منظور مناسب نیستند.



مجله سرگرمی نو پیدا

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا